Colectarea si predarea pentru reciclare a uleiurilor uzate provenite din gospodarii

Colectarea si predarea pentru reciclare a uleiurilor uzate provenite din gospodarii
Colectarea si predarea pentru reciclare a uleiurilor uzate provenite din gospodarii

Pe 10 Aprilie 2015 s-a finalizat campania initiata de Agentia pentru Protectia Mediului avand ca obiectiv, constientizarea populatiei cu privire la importanta colectarii si predarii pentru reciclare a uleiurilor uzate provenite din gospodarii.
Campania s-a materializat prin amenajarea punctelor de colectare in pietele alimentare din municipiile si orasele din judetul Satu Mare. Ultimele puncte de colectare au fost deschise azi publicului larg la Carei si Tasnad de catre Elisabeta Bekessy-director executiv APM , careia i s-au alaturat 16 prescolari de la Gradinita cu Program Prelungit nr.1 din Carei insotiti de 3 educatoare, 5 voluntari din cadrul Corpului voluntarilor ecologi-elevi de la Liceul Teoretic din Carei un cadru didactic voluntar, Asociatia PRO TERRA din Carei reprezentata de Komaromi Istvan in calitate de presedinte si Mindak Tunde, respectiv Vasile Mitrasca -primarul orasului Tasnad si nu in ultimul reprezentanta firmei autorizate in preluarea uleiurilor uzarte in persoana Elenei Marculescu de la SC ALPIN SRL.

In timpul campaniei, participantii au dialogat cu cetatenii din pietele alimentare dupa care au oferit cate un fluturas redactat in limba romana si maghiara pentru a oferi informatii cu privire la aceasta initiativa. In urma campaniei, trimestrial vom reveni cu informatii cu privire la cantitatile de uleiuri uzate colectate la nivelul celor 6 localitati urbane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *