Ciolos despre fermele de subzistenta: Fie comasare, fie agricultura ecologica

0
318
Cioloş despre fermele de subzistenţă: Fie comasare, fie agricultură ecologică
Ciolos despre fermele de subzistenta: Fie comasare, fie agricultura ecologica

Comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a declarat joi ca vor exista in viitoarea Politica Agricola Comuna instrumente specifice prin care un stat membru ca Romania sa poata indrepta fermele de subzistenta spre comasare, fie spre agricultura ecologica.

„In ceea ce priveste fermele de subzistenta, dupa cum stiti, vom avea si in viitoarea Politica Agricola Comuna (PAC) instrumente specifice prin care un stat membru ca Romania sa le poata indrepta spre comasare, fie spre o piata cu produse specifice si, de ce nu, spre agricultura ecologica. Important este ca acestea sa devina eficiente din punct de vedere economic, sa fie orientate catre o cerere care exista pe piata”, a mentionat Ciolos, potrivit NewsIn.

Acesta a subliniat ca „eficienta nu inseamna neaparat mare, ci inseamna in primul rand orientat spre o cerere care exista pe piata”.

Comisarul european pentru Agricultura a mai spus ca vor exista instrumente financiare pentru ca Romania sa poata decide ce masuri va lua in legatura cu aceste ferme si „sa nu i se dicteze de la Buxelles sau din alta parte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.