Competitii de ciclism in weekend la Zalau

Competitii de ciclism in weekend la Zalau
Competitii de ciclism in weekend la Zalau

Sambata si duminica se organizeaza la Zalau doua evenimente sportive de ciclism. Este vorba despre “Sprint Challenge” si “Contratimp Zalau”, organizate de Asociatia Alien Cycling Zalau.

Pentru desfasurarea acestor competitii, Primaria Zalau va inchide circulatia in zona centrala a municipiului. Astfel, sambata, 13 septembrie, intre orele 15.30 si 19.30, pe Bulevardul Mihai Viteazu, intre intersectiile Magazin Silvania – Perla. Duminica, 14 septembrie, intre orele 11.30 – 17.00, se va bloca circulatia autovehiculelor pe soseaua ocolitoare, intre drumurile publice E81 si 191C, pe centura ocolitoare a Zalaului.
Cei care vor circula cu autobuzele publice locale sunt avertizati de Transurbis ca se vor devia traseele obisnuite.

Competitii de ciclism in weekend la ZalauDevierea se va face din dreptul Publiserv, pe strazile Tudor Vladimirescu, Gheorghe Lazar, Andrei Saguna cu iesire in Centru, langa Directia de Sanatate Publica.

Duminica, Linia 2 va circula pe traseul Bulevardul Mihai Viteazul – statia PPT, strada Tudor Vladimirescu, Andrei Saguna – centru, apoi strada 22 Decembrie pana la intersectia cu drumul spre Aghires si retur.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,544FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente