Comunitate ecologica in Costa Rica

0
354

costa_ricaO comunitate ultra-ecologica cu 40 de locuri pentru locuinte va fi deschisa in iunie de Kopali Communities in San Mateo, Costa Rica, informeaza un comunicat de presa al organizatiei. Rezidentii care isi vor cumpara pamant in aceasta comunitate vor beneficia de alimente organice, locale, cultivate in cadrul comunitatii, locuinte cu zero-energie, apa fara chimicale si multe altele. De asemenea, comunitatea beneficiaza de o masina ecologica de tratare a apei uzate.

Prima comunitate Kopali, Valle de Machuca, este localizata la o ora de capitala San Jose si la doar 30 de minute de de plajele Oceanului Pacific. Situata la o altitudine de peste 300 de metri de nivelul marii, comunitatea benficiaza de prezenta muntilor Aguacate. Valle de Machuca este cunoscuta pentru raurile, dealurile si vaile bogate in aur si minerale.

Aflata in centrul unui boom al pietei imobiliare, coasta pacifica din Costa Rica a suferit daune ecologice, scaderi ale rezervelor de apa potabila si crize de energie electrica. Din cauza exploatarilor violente, au aparut consecinte sociale negative. Kopali Communities are ca scop imbunatatirea vietii comunitatilor si a ecosistemelor.

Kopali Communities a fost fondata in 2005 pentru a asigura o alternativa la constructiile conventionale pentru milioane de oameni din intreaga lume care vor sa traiasca sustenabil. Kopali este o echipa de fermieri, antreprenori, constructori, artisti, profesori si arhitecti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.