Concurs cu premii pentru cele mai frumoase spatii verzi din Oradea

0
527
Concurs cu premii pentru cele mai frumoase spaţii verzi din Oradea
Concurs cu premii pentru cele mai frumoase spatii verzi din Oradea

Toate asociatiile de proprietari din Oradea sunt invitate sa se inscrie intr-un concurs prin care se cauta cele mai frumoase spatii verzi din oras. Competitia e organizata de Tuborg Romania si Ministerul Mediului, in parteneriat cu Primaria Oradea, gratie faptului ca, in luna martie, urbea de pe Crisul Repede a devenit, pentru un an, Capitala Verde a Romaniei.

Pentru a se inscrie in concurs, asociatiile nu trebuie decat sa trimita o poza cu spatiul verde pe adresa de e-mail [email protected] pana cel tarziu pe 15 iunie. Un juriu prezidat de primarul municipiului si din care vor mai face parte reprezentanti ai autoritatilor de mediu si ai organizatorilor concursului vor alege cele mai frumoase trei spatii verzi.

Zona care va fi clasata pe locul 1 va fi premiata cu un foisor de gradina, cea de pe locul 2 cu o masina de tuns iarba, iar cea de pe locul 3 cu un set de gradinarit. In plus, organizatorii promit si premii speciale pentru alte spatii verzi care vor impresiona juriul.

Concursul e doar una din activitatile realizate in Oradea de organizatorii concursului Capitala Verde. Sambata trecuta, oradenii au putut sa-si lase dorintele „verzi” in copacul anume confectionat in centrul orasului, iar apoi au dansat si au cantat cu Grasu’ XXL, Ellie White si trupa ROA la concertul in aer liber organizat pentru sarbatoarea orasului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.