Concursul national Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice – Editia 2014

0
624
Concursul na?ional Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimb?rile Climatice - Edi?ia 2014
Concursul naţional Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice - Ediţia 2014
Concursul national Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice - Editia 2014
Concursul national Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice – Editia 2014

A patra editie a concursului national Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice s-a lansat astazi, 23 octombrie 2014. La finalul acestui 5 elevi de gimnaziu vor fi nominalizati „Ambasadori” ai Romaniei in lupta cu schimbarile climatice si vor beneficia de premiile puse in joc.

Editia 2014 a concursului se va desfasura sub Inaltul Patronaj al Ambasadorului Regatului Norvegiei, doamna Tove Bruvik Westberg.

Concursul este destinat tuturor elevilor din ciclul gimnazial din Romania preocupati de cauzele si efectele schimbarilor climatice.

Participantii la concurs vor fi chemati sa-si foloseasca imagintia pentru a crea o campanie de informare asupra efectelor produse de schimbarile climatice. Mesajul poate fi transmis prin intermediul a diverse lucrari ce pot fi sub forma de postere, tiparituri, tricouri, tablouri etc..

Cei mai buni cinci participanti vor fi declarati „Tineri Ambsadori” ce lupta cu schimbarile climatice si vor fi recompensati cu premii ce constau in tablete PC, carti, DVD-uri si alte materiale educative.

Evenimentul de premiere se va desfasura in Bucuresti in luna decembrie 2014, iar castigatorii vor fi invitati sa participe la eveniment impreuna cu profesorii indrumatori.

Lucrarile finalistilor si castigatorii vor aparea in brosura dedicata concursului ce va fi distribuita in scolile din Romania.

Informatiile privind regulamentul si modalitatea de inscriere sunt disponibile pe website-ul proiectului: www.eschools.ro la sectiunea Concurs. Termenul limita de trimitere a aplicatiilor este 28 noiembrie 2014, ora 17:00.

Fundatia TERRA Mileniul III in parteneriat cu asociatiile Prietenii Pamantului din Galati si Clubul de Ecologie si Turism Floarea Reginei Sinaia implementeaza in perioada iulie 2014 – decembrie 2015 proiectul Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice, proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, in valoare de 139.485 euro, din care 14.580 euro reprezinta contributie proprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.