Coolbazaar.ro aduc accesorii si produse ecologice unice pe CharityGift.ro

5-bonjour-mon-cousin-perna-tourniquet.jpgCoolbazaar.ro si CharityGift.ro aduc accesorii si produse ecologice unicat pe www.charitygift.ro, iar 5% din vanzari sunt donate catre Centrul Independent de Studii in Economie si Drept (CISED). Prin proiectul CISED, inveti mai multe despre importanta economiei si a contributiilor tale la sistemul fiscal.

“Ne intereseaza sa sustinem asociatiile active, motiv pentru care dorim sa ajutam CISED, o asociatie infiintata pentru a contribui la o mai buna intelegere a modului de functionare a unei economii si societati libere, precum si la cunoasterea solutiilor compatibile cu libertatea, la problemele economice, sociale si ale mediului inconjurator”, motiveaza echipa coolbazaar.ro alegerea acestui beneficiar.

CISED va initia o campanie destinata informarii publicului privind nivelul real al contributiilor fiscale si sociale din Romania. Angajatii vor fi informati ca valoarea muncii lor este salariul complet. Angajatorul plateste de fapt o suma mult mai mare decat cea care ajunge in contul angajatilor, diferenta fiind controlata de catre sectorul politic. CISED considera ca transparenta fiscala este necesara pentru a combate demagogia si a schimba mentalitatea de asistat.

Accesoriile si produsele coolbazaar.ro disponibile pe CharityGift.ro au doua trasaturi principale: sunt eco si sunt unicat. Alegand produse de la coolbazaar.ro, poti aduce in casa ta perne unicat cu imagini inspirate din documente vechi sau din calatorii sau produse de design pentru bucatarie si servirea mesei. Iesi in lume purtand genti unicat din materiale reciclabile sau cunoscutele genti “trashionable” confectionate din banner-e PVC.

coolbazaar.ro este primul magazin on-line fara categorii, cu produse premium special alese de la designeri din lumea intreaga. Fie ca sunt produse unicat, handmade sau eco-friendly, toate au ceva special. Lucrurile din bazaar sunt caracterizate prin calitate, exclusivitate si design in web-ul romanesc.

CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente