Copaci pentru natura!

Elevii Scolii nr. 29 “Mihai Viteazul” au inteles foarte bine ca de la natura au mereu ce invata, au nenumarate motive de a o admira, atat datorita frumusetii ei, cat si mai ales datorita darniciei fata de noi, fiii ei, care in ultima vreme ne-am cam indepartat de ea.
La inceputul lunii aprilie, ei au inceput campania “Hartie pentru padure”, colectand o tona si jumatate de maculatura, in cadrul unui parteneriat cu Societatea de Explorari Oceanografice si Protectie a Mediului Marin “Oceanic Club”. Maculatura a fost preluata de coordonatorul actiunii, directorul Razvan Popescu-Mirceni care a valorificat-o in scopul achizitionarii de copaci pentru plantare. Ieri, elevii scolii au plantat copacii si material dendrologic in spatiul scolii. In scopul responsabilizarii ecologice a elevilor, care participa la plantare, ei au primit cate un “Certificat de adoptie” a copacului plantat, avand posibilitatea de a-i acorda un nume.
Etapa finala a campaniei “Hartie pentru padure” se va desfasura vineri, tot cu sustinerea partenerului Societatea de Explorari Oceanografice si Protectie a Mediului Marin “Oceanic Club”, cand 15 elevi ai Scolii nr. 29 “Mihai Viteazul” vor participa la activitatea de plantare copaci in zona Baneasa, localitate situata in cea mai “desertica” regiune a Romaniei, Dobrogea.

Ioana Popa

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente