Copiii angajatilor Smithfield Ferme, la cursuri de ecologie

Peste 350 de elevi din clasele I-IV, precum si copiii angajatilor Smithfield Ferme au participat, timp de mai multe saptamani, la cursuri despre mediu si colectarea selectiva a deseurilor organizate de compania Smithfield Ferme si invatatorii din 11 scoli din judetele Timis si Arad in cadrul initiativei nationale “Lumea ta? Curata !”.lectii de ecologie

Programul, implementat la nivel local de Smithfield Ferme, se afla la a doua editie si isi propune sa familiarizeze elevii cu aspecte legate de protectia mediului inconjurator si reciclarea deseurilor prin intermediul cursurilor, cartilor, pliantelor si afiselor despre mediu si colectarea selectiva a deseurilor, distribuite elevilor si cadrelor didactice din scolile participante. Proiectul se incheie astazi cu un concurs de obiecte decorative realizate din materiale reciclabile de catre copii.

La finele programului, toti elevii au primit diplome, iar participantii la concursul de obiecte au fost premiati cu tricouri si sepcute. Anul acesta, programul s-a desfasurat in scolile din mai multe localitati din judetele Timis si Arad.

Programul sprijinit de Smithfield Ferme face parte din initiativa nationala “Lumea ta? Curata!” initiata de Fundatia PRAIS, cu sprijinul Ministerului Mediului si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, avand ca obiectiv dezvoltarea unui comportament civic-responsabil al tinerei generatii, promovand metodologii moderne de invatare a elevilor.

Sursa: Evenimentul Zilei

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,150FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente