Cosmetice bio pentru un stil de viata sanatos in noul catalog OLIVO editia de toamna-iarna

catalog-olivo-coperta1.jpgCatalogul OLIVO este primul catalog din Romania dedicat exclusiv cosmeticelor bio si cu ingrediente organice si este disponibil tuturor celor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos. O data cu aparitia catalogului, OLIVO va lansa un nou sistem de distributie prin intermediul Partenerilor OLIVO, prin care orice client care doreste sa promoveze produsele bio poate obtine reduceri si produse gratuite.

Partenerii OLIVO vor avea in primul rand rolul de a pune la dispozitia clientilor informatii despre produsele bio, sfaturi pentru o viata sanatoasa, detalii despre ingredientele produselor si recomandari pentru fiecare dintre acestea.

Catalogul are o aparitie semestriala si contine informatii despre cosmeticele bio-organice si mostre de produse. Catalogul principal va avea si un supliment de Sarbatori. Catalogul contine 6 marci de cosmetice bio aflate in premiera pe piata din Romania: Olivellenic, Bioselect, Nadin, Ismene, Naturafrica, Jasmin, Lois.

Catalogul OLIVO se adreseaza, prin cele peste 100 de produse oferite, intregii familii: femei, barbati, copii, cu produse de ingrijire pentru corp, fata si par si produse de machiaj.

Catalogul poate fi comandat la adresa de email [email protected], de asemenea si brosura pentru Parteneri si formularul de inscriere.

Lansarea catalogului OLIVO va avea loc la Targ pentru viata sanatoasa, care se va desfasura in perioada 18-20 septembrie intre orele 10-18 la Sala Dalles.

Olivo Organic este importator exclusiv de cosmetice bio-organice certificate si produse pe baza de ingrediente organice, aducand in Romania marcile Bioselect si Olivellenic (cosmetice organice pe baza de ulei de masline, certificate AIAB-ICEA), Ismene (cosmetice naturale pe baza de ulei de masline organic), Nadin (cosmetice organice pentru copii pe baza de rodie), Jasmin Organics (rujuri bio) si Naturafrica (unt de shea pur nerafinat si unt de cacao).

–––––––––––––––––

Contact:

Olivo Organic Srl, www.olivo.ro

Olivia Nechitoaia, Managing Partner

Tel. 0767787939

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *