Crema de unt cu amidon modificat

0
564

Crema de unt cu mirodenii Sole este un produs dezechilibrat din punct de vedere nutritional, avand un exces de lipide de origine animala.gustoso

Acestea, consumate in cantitati mari, pot duce la disturbarea bunei functionari a inimii si a ficatului. Din aceasta cauza, produsul analizat are si o valoare energetica mare, avertizeaza profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.

In compozitia cremei analizate intra si trei aditivi alimentari care pot afecta sanatatea tractusului digestiv. Guma guar in special poate provoca greata si balonare. In urma analizei ingredientelor inscrise pe eticheta, specialistul nostru ne informeaza ca produsul nu este recomandat copiilor, femeilor insarcinate si care alapteaza, supraponderalilor si obezilor, persoanelor cu afectiuni cardiace, renale, hepatice, celor care sufera de afectiuni ale tractusului digestiv. Persoanele care au intoleranta la lactoza vor testa o mica parte din produs pentru a vedea care este reactia organismului.

Sole. Gustos. Crema de unt cu mirodenii. Produs pasteurizat. Smantana pasteurizata, unt 13,5%, lapte praf degresat, amestec de mirodenii 1%, stabilizatori amidon modificat E1410/E1414/ E1420, guma guar E412, carboxi-metil-celuloza E460, guma xanthan E415, sare 0,5%, cultura de unt. Contine grasime cel putin 37%. Proteine 2,5 g, carbohidrati 2,0 g, lipide 38 g, valoare energetica 1.483 kj/360 kcal.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.