Cumparaturi in aer liber, la targurile din Capitala

In plus, vizitatorii targurilor din Parcul Kiseleff vor putea participa la o actiune de ecologizare a zonei.in aer liber

Targurile din Capitala isi deschid portile pentru colectionarii de antichitati, iubitorii de carte, obiecte de artizanat si accesorii handmade, precum si pentru cei interesati de produsele traditionale romanesti.

Organizate de ATE Carpatia, acestea isi asteapta vizitatorii incepand de vineri, 16 aprilie, pana duminica, 18 aprilie, intre orele 10:00 si 19:00.

Parcul Tineretului va gazdui intre 16 si 18 aprilie Targul de antichitati unde colectionarii vor putea admira si cumpara o gama larga de piese vechi, de la fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri si icoane, la colectii de orologie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon.

In plus, pe 17 si 18 aprilie, copiii vor fi initiati in arta orientala de impachetare a hartiei la Atelierul de origami, deschis incepand cu ora 12:00. Atmosfera va fi completata de sesiunile de face painting, modelare de baloane si de prezenta personajelor de poveste.

La Targul de cadouri din Parcul Unirii vizitatorii vor avea de ales intre bijuterii, accesorii confectionate manual si produse cosmetice naturale.

O alta optiune pentru bucuresteni este Targul de produse traditionale din Piata 1 Mai. Gurmanzii se vor putea delecta cu produse bio romanesti si internationale, de la branzeturi, si produse din carne, la produse apicole, dulciuri, tuica si palinca.

Pentru un weekend cultural, in alveola de pe Soseaua Kiseleff, in apropierea Muzeului Taranului Roman, se va desfasura Targul de carte, papetarie si birotica.

Targul de artizanat si handmade, din Soseaua Kiseleff, va reuni zeci de mestesugari ai lemnului, sticlei sau panzei din toata tara.

Pe langa cele doua targuri, sambata, 17 aprilie, ATE Carpatia impreuna cu Primaria Sectorului 1 organizeaza o actiune de ecologizare a Parcului Kiseleff. Persoanele care doresc sa sprijine proiectul in calitate de voluntari sunt invitati sa se inscrie pe www.targuribucuresti.ro.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *