Curs acreditat de agricultura ecologica in Timisoara

Curs acreditat de agricultura ecologica in Timisoara
Curs acreditat de agricultura ecologica in Timisoara

Esti din Timisoara si vrei sa ai o ferma ecologica? Afla ca in acest judet exista un potential imens pentru acest gen de business iar fondurile alocate prin PNDR pentru fermierii ecologici se ridic la circa 200 de milioane de euro pentru anul 2015 si vor avea prioritate la finantare. Cei care au terenuri in conversie pot primi fonduri europene nerambursabile de 100% din valoarea proiectului.

Vino la primul curs acreditat de agricultura ecologica din Romania si vei invata de la profesionisti care sunt pasii pentru a infiinta o ferma ecologica si cum o poti certifica.
In prima zi a cursului vei invata principiile cultivarii plantelor in sistem ecologic, retete de fertilizatori si metode de recoltare. A doua zi vei continua cu cresterea animalelor in mod ecologic. In a treia zi iti sunt prezentate conditiile de certificare a fermelor ecologice, modul de etichetare al produselor ecologice, relatia cu furnizorii si procedura de export. Sesiunea de formare sa va incheia in a patra zi, cu o vizita la o ferma ecologica mixta, unde cursantii vor beneficia de indrumari si sfaturi de la un fermier ecologic cu experienta.
Toti participantii vor primi, in urma unui examen de specialitate, un certificat de absolvire pentru ocupatia de “Operator in ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205. Certificatul este emis de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Trainerii sunt specialisti in domeniu, cu o vasta experienta in sustinerea si promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislatiei in domeniu, pana la certificare si gestionarea unei ferme propiu-zise: Ing. Viorica Boboc-Presedinte Asociatia Bioavirom, Prof. Maria Toader-Prof. UASMV si Aurelia Caldararu, consultant independent.
Taxa de inscriere la curs variaza intre 650 lei si 800 lei, in functie de modulul ales. Cursul este scutit de plata TVA, conform OU129/2000 republicata.
Pentru inscrieri si detalii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la 0743.183.353 sau prin e-mail la adresa[email protected].
Liliana Uleia
Coordonator training
0743.183.353.
www.cbmanagement.ro

Liliana Uleia
Coordonator training
0743183353
www.cbmanagement.ro
[email protected]
http://www.cbmanagement.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente