Curs de agricultura ecologica, la Constanta, in perioada 11-14 octombrie

Curs de agricultura ecologica, la Constanta, in perioada 11-14 octombrie
Curs de agricultura ecologica, la Constanta, in perioada 11-14 octombrie

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta organizeaza, in parteneriat cu agentia de training Creative Business Management, un curs de agricultura ecologica. Cursul se va desfasura in Constanta, la sediul CCINA, in perioada 11-14 octombrie si este o premiera pentru judetul Constanta, dar si pentru judetele adiacente.

Constantenii vor avea la dispozitie patru zile de formare in cresterea animalelor in sistem ecologic, cultura plantelor ecologice si certificarea fermelor bio. In ultima zi, cursantii se vor deplasa la o ferma ecologica din judet pentru a vedea ce presupune, din punct de vedere administrativ si productiv o ferma ecologica, de la un fermier cu experienta practica in domeniu. Cei care sunt la inceput de drum in agricultura bio isi vor insusi notiunile de baza din cresterea animalelor si cultura plantelor in sistem ecologic, iar fermierii cu experienta din judetul Constanta vor identifica noi oportunitati de afaceri in domeniu.

Participantii la curs vor beneficia la finalul programului de formare, in urma unui examen de specialitate, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, pentru „Operator in ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205. Constantenii care vor obtine acest certificat vor putea accesa proiecte sustinute din fonduri europene cu ajutorul diplomei si vor avea posibilitatea de a obtine finantare externa.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente