Curs gratuit cu titlul: Energie regenerabila din biomasa

ILIAS PAPAGEORGIADIS, ARBIO: "Energia din biomasă şi biogaz poate atrage investiţii de 500 milioane de euro"
Curs gratuit cu titlul: Energie regenerabila din biomasa
Curs gratuit cu titlul: Energie regenerabila din biomasa

Asociatia Green Energy in parteneriat cu SC Fontium Training & Coaching SRL organizeaza la Sfantu Gheorghe in perioada 9-12 februarie un training cu titlul: Energie regenerabila din biomasa.

Cursul abordeaza teme precum antreprenoriat verde, plantatii de salcie energetica, centrale termice cu cazane automatizate pe biomasa – solutii pentru cladirile publice in special in mediul rural, oportunitati de finantare.

Cursul se adreseaza antreprenorilor, potentialilor antreprenori precum si reprezentantilor administratiilor publice locale si ai institutiilor publice din Regiunea Centru.

Nu se percepe taxa de participare, intrucat evenimentul este organizat in cadrul proiectului „Biomass – the green business”, proiect cofinantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, programul „Inovare Verde in Industria din Romania”.

Deoarece numarul de locuri disponibile este limitat, organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta participantii in functie de motivatia acestora. Mai multe detalii despre inscriere la nr. de telefon 0751-090944 sau prin e-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *