Dan Diaconescu se „inverzeste” de ochii lumii

Dan Diaconescu se "inverzeste" de ochii lumii

Dupa ce a facut pasul in politica, nasind un partid al poporului, Dan Diaconescu si-a descoperit si valente ecologice. De ieri, „bardul” Elodiei s-a alaturat Clubului Ecologist Roman.
Club infiintat sub egida PER-ului condus de Danut Pop si din care fac parte, in majoritate, academicieni, profesori doctori, actori, regizori, pictori (Razvan Theodorescu, Mircea Cosea, Aurel Leca, Lucian Matei, Gheorghe Popescu, Gheorghe Udubasa, Cristian Eugen Motriuc, Petre Nastase, Eugen Vasile etc). Compania selecta pare sa-l fi tentat pe „senzationalul DD” sa se alature CER.
De la roaba la iaht, via OTV
Nu de alta, dar preocuparile sale ecologice au fost imposibil de identificat in discursul tinut ieri la sediul PER. Ocazie cu care Dan Diaconescu si-a trecut de fapt in revista propriile realizari, de la tanarul care „cara roaba” la Urbis pe vremuri, pana la realizatorul TV in stare sa antreneze „jde mii de romani in cautarea Elodiei. Altfel spus, Dan Diaconescu „s-a dat grande” in fata asistentei academice. Careia i-a povestit si ca si-a luat Maybach si iaht nu ca nu mai putea trai fara ele, dar ca sa se ridice la nivelul celorlalti „moguli” de presa. „Moguli” care, la orice intalnire cu el, pomeneau despre vacantele de vis petrecute in vestitele Monte Carlo si Cannes. Daca Maybach-ul macar il foloseste des, iahtul se dovedeste a fi o achizitie inutila practic, buna doar pentru completarea „stemei” de „mogul”.
Nu de alta, dar Dan Diaconescu a iesit cu el pe mare o singura data, dar in schimb e mandru foc ca ambarcatiunea sa sta legata la tarm in Monte Carlo „langa iahturile lui (Adrian) Sarbu si (Dan) Voiculescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *