Dansand cu lupii

0
585

wolf_320_320_0_9223372036854775000_0_1_0.jpgMi-am amintit de titlul acestui film cand am vazut un reportaj la stiri in care se spunea ca niste lupi au atacat o turma de oi. La vremea respectiva subiectul a fost pe larg dezbatut, astfel va pot spune in mare cum au stat lucrurile. Niste ciobani au defrisat o parte dintr-o padure si si-au amenajat acolo o stana de oi, tot din acea padure (insa pe alt versant)  s-a mai defrisat o buna parte pentru a face loc unei impunatoare vile al unui baron local, astfel o mare parte din arealul animalului a fost restrans.

Cineva spunea ca lupii ar trebui tinuti in gradinile zoologice, insa nu trebuie sa uitam ca lupul este un animal salbatic, iar locul lui este in salbaticie.  Nu este vina lupilor ca arealul lor este distrus zilnic de actiuni iresponsabile ale unor oameni si ca lupii ajung sa atace. Tocmai de aceea vin si intreb, oare ce vina au lupii ca oamenii au ajuns sa-si faca adaposturi in locurile lor de trai? S-a ajuns ca unitatea haitelor de lupi sa fie asimilata cu raul si distrugerea insa se uita de faptul ca omul este cel care il face pe lup sa aibe acest comportament si sa ajunga chiar pe ulitele satelor sau (in unele cazuri strazi din orase, iar oamenii ajung sa se intrebe de ce au ajuns lupii sa aibe un asemenea comportament!?

Nu am sa mai scriu multe insa ar trebui sa ne dea de agndit la toti unde vor mai trai animalele daca omul isi continua expansiunea catre arealele lor de viata !? Sa nu ne trezim intr-o zi ca vom fi DOAR noi oamenii pe aceasta planeta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.