De ce traiesc oamenii mai mult?

0
409

Este categoric ca acum 50-100 ani, stramosii nostri fierbeau totul, cu exceptia unor fructe. Atunci fierberea era socotita ca o buna predigestie!
alimente fierte
Atunci cand cu vreo 100 ani in urma, Louis Pasteur a inventat pasteurizarea impotriva agentilor patogeni, s-a raspandit in toata tara o spaima a bacililor care mai persista si azi. Prin ziare, carti, cursuri de bucatarie si de catre medici, s-a trambitat ca totul ar trebui bine fiert si pasteurizat.

De abia cand marele medic si pionier al sanatatii Dr. Bircher, acum cateva decenii a descoperit Musli-ul si a recunoscut valoarea ridicata a salatelor si fructelor crude, asezandu-le pe masa ca hrana, incepu perioada unui fel de viata mai sanatos.

Industria farmaceutica a actionat si ea in prelungirea vietii omului prin faptul ca mijloacele ei lungesc bolile, dar nu le vindeca. Asa ca bolnavii nu pot nici sa traiasca, nici sa moara. Dupa cum s-a mai spus, se incearca vindecarea simptomelor si nu a omului intreg. In plus, medicamentele au de cele mai multe ori efecte secundare nocive. Daca o boala dispare, ea fie ca reapare mai tarziu, fie ca apar in urma alte 2 boli. Cauza unei boli trebuie mai intai indepartata, altfel nu are rost niciun tratament. Indiferent de natura bolii, la aceasta s-a ajuns printr-o alimentatie gresita, caci datorita ei bolile si-au gasit un punct de atac.

Metodele de azi pentru vindecarea tuturor bolilor pot fi ilustrate astfel: un om se afla intr-un vas cu apa. Apa poate patrunde in vas printr-un orificiu. Cel din apa in loc sa astupe orificiul prin care patrunde apa, se lupta din rasputeri sa scoata apa cu farasul! O munca ce nu poate birui. Cu totul istovit de puteri, se mai poate mentine deasupra apei un timp, dar pana la urma se va ineca. Apa este imaginea necuratiilor sub forma alimentatiei neindicate si a medicamentelor otravitoare cu care se incarca mereu corpul bolnavului, pana cand este silit sa se sufoce in mod groaznic. Farasul este imaginea medicinei si chirurgiei moderne.

Cu 100 de ani in urma, omul nu dispunea nici macar de un faras ca sa scoata apa, de aceea murea mai curand. Astazi boala este taraganata, pentru ca nu este inlaturata cauza.

Multi oameni nu pot sa creada ca ar exista o asa cura-minune (regim-minune) fara ca aceasta sa patrunda in cele mai largi straturi.[sa auda lumea de el] Regimul-minune exista, dar nu poate patrunde din 2 motive. Primul: cei mai multi medici il indeparteaza. Alimentatia de cruditati ieftina este prea putin „interesanta” pentru ei. Din acest motiv, nu va pasi niciodata ca biruitoare aceasta alimentatie. Al doilea motiv il invinuieste pe bolnav insusi, care tine la placerile limbii mai mult decat la sanatatea sa.

Am intrebat odata pe un medic de ce nu isi trateaza pacientii in mod natural, adica de la temelie. El mi-a raspuns ca pacientul vrea sa vada o reactie rapida, altfel alearga la alt medic. Eu am avut insa impresia ca el era prea putin orientat catre vindecarea naturala.In universitatile noastre se preda exclusiv metoda medicamentelor chimice; si astazi chiar este mai mult practicata, ceea ce este egal cu o crima fata de popor. CE POATE SA INSEMNE PRELUNGIREA VIETII FARA SANATATE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.