Delfin salvat de un alt delfin, dupa ce a fost atacat de rechini!

0
473

Poveste induiosatoare in Australia. Un delfin ranit de rechini a fost vegheat timp de trei zile de un alt delfin, care l-a dus apoi la tarm, pentru a fi ajutat de oameni. Si n-a gresit!
delfin salvat de alt delfin
Inimosi din fire, australienii i-au sarit animalului in ajutor. Delfinul ranit se vindeca , iar prietenul lui, a devenit un erou.

Cei doi delfini nu sunt niste necunoscuti. Nari si Echo au fost crescuti in rezervatia Tangalooma din Australia, asa ca amandoi stiu cat de folositori pot fi oamenii, la nevoie.

Cand au vazut ca delfinii nu apar la intalnirea zilnica, ingrijitorii s-au temut de ce e mai rau, iar cand, trei zile mai tarziu, s-au trezit cu delfinul sfartecat la tarm, au inteles cat de grava e situatia.

Cercetatorii de la Tangalooma sunt uimiti ca delfinul nu numai ca a supravietuit atacului, dar si ca a ramas in viata suficient timp incat sa se intoarca in rezervatie. Oamenii sunt convinsi ca in tot acest timp, Echo l-a aparat pe Nari de orice alt atac, permitandu-i sa iasa din starea de soc.

Nari are numeroase rani care ar fi putut fi fatale – sunt in zona capului, adica foarte aproape de sistemul respirator. In plus, biologii sunt uimiti ca cetaceul n-a murit din cauza hemoragiei. Ei cred ca sansa delfinului a constituit-o dieta cu carne de hering, plina de vitamine si substante coagulante.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.