In lumea delicateselor culinare sa vii cu un preparat neobisnuit nu este un lucru usor.delicatese culinare

Potrivit agentiei Ananova, un cuplu din York, Marea Britanie, serveste mai nou in localul pe care-l detin placinta si ghiveci de veverita.

Clientii nu se mira de preparatele facute de Andy si Stephanie Cross, pentru ca din meniu fac parte si preparate din iepure de casa si de camp, dar si din porumbei. “Carnea de veverita e ca si cea de iepure, dar gustul e ceva mai pronuntat”, spune Cross, care adauga ca sotia lui este cea care a venit cu ideea. Desi placinta de veverita a fost pusa pe un meniu special, este atat de cautata incat cei doi au ramas fara provizii.

Branza din lapte de la san

Bucatarul-sef Daniel Angerer a reusit cu noul sau preparat sa ii dezguste pe unii, dar sa ii uimeasca pe altii. Potrivit “The Daily Mail”, dupa opt saptamani de cand sotia sa a nascut-o pe fiica lor, Arabella, Angerer a facut branza din laptele de la san pe care ea il avea in exces si il congela.

“A fi bucatar inseamna sa fii curios fata de tot ceea ce inseamna gust”, spune Angerer, care a fost uimit de gustul dulce al branzei. Cititorii blogului sau i-au cerut sa faca si unt si inghetata.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here