Depozit special pentru deseuri la Navodari

Maine va avea loc la Navodari, la ora 17.00, in sala mare a Centrului Cultural, intalnirea dintre agentii economici din localitate ce-si desfasoara activitatea in comertul cu amanuntul si alimentatie publica si reprezentantii institutiilor deconcentrate din judet. Intalnirea are ca scop atat dezbaterea noutatilor legislative in domeniu, cat si rezolvarea unor probleme aparute in colectarea deseurilor.

“In privinta colectarii selective a gunoiului, din pacate, nu exista o coordonare buna intre ora la care se realizeaza aceasta si agentii economici”, sustine Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari. La dezbatere, agentilor economici le va fi comunicata si modalitatea de colectare a deseurilor electronice, tinand cont de faptul ca, in zona Coloanei auto, a fost infiintat, in acest scop, un depozit. Administratia locala a stabilit opt noi amplasamente pentru platformele de gunoi ce vor fi destinate exclusiv deseurilor produse de agentii economici.

“Au fost reclamatii de ambele parti. Locatarii de la blocuri si case ii reclama pe comercianti, in special, ca depoziteaza deseuri in pubelele lor, in special deseuri voluminoase, iar de cealalta parte agentii economici sunt nemultumiti cand locuitorii duc gunoiul la pubelele lor. Se acuza intre ei”, a precizat edilul din Navodari.

Sursa: Romania Libera

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,161FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente