Desenele copiiilor din Sibiu sunt afisate in hypermarketuri pentru salvarea planetei

  0
  460
  Desenele copiiilor din Sibiu sunt afisate in hypermarketuri pentru salvarea planetei
  Desenele copiiilor din Sibiu sunt afisate in hypermarketuri pentru salvarea planetei

  In perioada noiembrie 2010 – ianuarie 2011, Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu deruleaza Campania „Avem dreptul la un mediu curat !”, cu scopul de sensibilizare a cetatenilor cu privire la deseurile care invadeaza atat spatiile verzi, cat si spatiul public, cu efecte negative pentru sanatatea noastra si cea a mediului in care traim.

  Campania consta in implicarea directa a elevilor prin realizarea de catre ei a unor desene, cu rol de atentionare si responsabilizare a oamenilor privind pericolul poluarii cu deseuri: cum este afectat mediul (peisajul, animalele, plantele, apele, etc.) si cum ar putea arata un mediu mai curat, sanatos si armonios.

  Desenele si textele realizate de elevii scolilor partenere: Scoala cu clasele I-VIII nr. 1, Scoala cu clasele I-VIII nr. 8, Scoala cu clasele I-VIII nr. 13, Scoala cu clasele I-VIII nr. 18, Scoala cu clasele I-VIII nr. 20, Scoala cu clasele I-VIII nr. 25, Grup Scolar Avram Iancu, Liceul Teoretic „Constatin Noica”, Colegiul National „Samuel von Brukenthal” Sibiu, Colegiul National „Gheorghe Lazar” Sibiu, Liceul de Arta Sibiu, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara „Terezianum” Sibiu, sunt afisate in principalele hypermarket-uri si supermarket-uri din Sibiu, in locuri vizibile, pentru ca mesajul lor sa fie de impactul asteptat.

  Tot mai multe persoane sunt deranjate de gunoaiele aruncate la intamplare pe strada, in parcuri, pe spatiile verzi din jurul caselor sau blocurilor.
  Multe dintre aceste deseuri sunt stranse de copii prin diverse programe si proiecte educationale, in dorinta lor de a avea un loc de joaca sau de
  plimbare curat.

  ARPM Sibiu sustine actiunile copiilor, pentru ca impreuna, sa contribuim la mentinerea unui mediu mai curat si mai sanatos pentru fiecare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.