Deseuri aruncate intr-o rezervatie ecologica

0
510
Deseuri aruncate intr-o rezervatie ecologica
Deseuri aruncate intr-o rezervatie ecologica
Deseuri aruncate intr-o rezervatie ecologica

Iata sesizarea transmisa atat primarului orasului Slanic Domnule Primar, cat si Garzii de Mediu Prahova:

“Subsemnatul OLTEANU CONSTANTIN, domiciliat in jud. Prahova, oras Slanic, va rog sa dipuneti efectuarea unui control cu privire la urmatoarele aspecte:

in saptamana 28.04.2014-04.05.2014 vecinul meu, dl. C. Constantin a desfasurat lucrari de demolari si constructii la imobilul din str Piatra Verde, a transportat si aruncat in zona cuprinsa intre tuful vulcanic Piatra Verde si localitatea Teisani deseuri rezultate in urma lucrarilor de demolare/construire.

La data de 28.04.2014 si 29.04.2014 a efectuat cate 2 transpoarte de deseuri(moloz) utilizand autoutilitara cu numarul de inmatriculare Bxxxx, culoare portocalie. La data de 30.04.2014 a efectuat inca un transport cu aceeasi autoutilitara. Transporturile de moloz au continuat pe tot parcursul saptamanii.

Rezultatele actiunilor dlui C. Constantin pot fi vazute in fotografiile atasate – dl C. si-a aruncat deseurile in zona plantatiei, a fostei cariere – chiar in rezervatia geologica de tuf vulcanic Piatra Verde. Deoarece constat ca pana la aceasta ora nici o autoritate nu a luat masuri(Politia Slanic a fost sesizata chiar in timpul desfasurarii unui transport, a trimis un echipaj de jandarmi in urma autoutilitarei, care surprinzator sau nu s-a intors din drum, iar autoutilitara s-a intors descarcata) nu a luat masuri, voi aduce acest caz si in atentia presei.

Deoarece incepand cu data de 28.04.2014, vecinul meu dl. C. Constantin desfasoara lucrari de demolari si constructii la imobilul din str Piatra Verde, in conformitate cu articolul 7 alineatul 23 din Legea 50/1991 va rog sa imi puneti la dispozitie continutul autorizatiilor eliberate pentru aceste lucrari.
Va rog din nou sa luati masurile care se impun.
Va multumesc foarte mult.

Cu stima,

Constantin. Olteanu”

Observatorulph.ro a incercat sa-l contacteze pe primarul Slanicului, insa acesta nu a raspuns la telefon. Sesizarea cititorului nostru a fost transmisa la Prefectura Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.