Deseurile clandestine ocupa Oradea

0
541
De?eurile clandestine ocup? ora?ul
Deşeurile clandestine ocupă oraşul
Deseurile clandestine ocupa orasul
Deseurile clandestine ocupa orasul

Oradea se confrunta din nou cu un fenomen ingrijorator care o urateste: mormanele de deseuri abandonate pe strazi. Zi de zi, indeosebi pe langa igluurile din cartiere, apar pungi si saci cu fel de fel de deseuri. De multe ori, acestea sunt chiar materiale reciclabile, deci puteau fi puse usor in igluuri si de acolo sa ia drumul revalorificarii.

Pentru ca nimeni altcineva nu poate scapa orasul de ele, muncitorii RER Ecologic Service au responsabilitatea de a le indeparta de pe strazi. Problema e, insa, ca ajung sa descopere intamplator depozitele clandestine, atunci cand colecteaza fractia uscata din igluuri. Cum nu pot sa amestece deseurile abandonate cu cele pe care le trimit la valorificat, personalul serviciului de salubrizare nu are alta optiune decat sa cheme alte utilaje, care sa ia la pas strazile si sa faca curatenie generala.

Intrucat depozitarea deseurilor pe domeniul public al orasului e strict interzisa si sanctionata in baza Hotararii Consiliului Local 386/2009 cu amenzi intre 1.500 si 2.000 de lei, RER Ecologic Service face un apel catre toti oradenii, indemnandu-i sa sesizeze Politiei Locale Oradea orice astfel de fapta pe care o surprind.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.