Dezbatere pe tema Organismelor Modificate Genetic

Dezbatere pe tema Organismelor Modificate Genetic

Hotnews.ro si Centrul pentru Hurnalism Independent (CJI) va invita la o dezbatere pe tema Organismelor Modificate Genetic, prilejuita de decizia Parlamentului European din iulie a.c. cu privire la posibilitatea statelor membre de a restrictiona sau interzice cultivarea OMG-urilor pe teritoriul lor.
Evenimentul va avea loc joi, 21 iulie a.c., incepand cu orele 17.00, la sediul Centrului pentru Jurnalism Independent din Bd. Regina Elisabeta, nr.32, et.1 (Cladirea Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant).
Intalnirea isi propune sa abordeze problemele pe care le ridica OMG-urile, pozitia autoritatilor dar si a expertilor si organismelor independente. Au confirmat participarea reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Regionale, ai societatii civile, ai Institutului National de Cercetari Economice precum si reprezentanti ai presei. Vor mai participa si membri activi ai comunitatii Parlamentor.ro.
Intalnirea este organizata in cadrul proiectului Parlamentor.ro, derulat de Hotnews.ro si CJI in perioada martie 2011 – februarie 2012 si co-finantat de Parlamentul European. Programul isi propune sa implice publicul in dezbaterile relevante pe teme de maxima actualitate la Parlamentul European, in special din domeniul economic si social, dand astfel cetatenilor ocazia de a interactiona cu alesii care ii reprezinta la Bruxelles si Strasbourg . (Mai multe detalii despre proiect la http://www.parlamentor.ro/despre/proiect ).

Pentru informatii suplimentare si confirmari ne puteti contacta la tel/fax: 021 311 1375, email: carmen@cji.ro, persoana de contact Carmen Macavei, asistent executiv.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,345FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente