Dezbatere publica cu muzica pe tema poluarii Romplumb

  0
  465
  Autorizatia de mediu a Romplumb, suspendata pe sase luni
  Dezbatere publica cu muzica pe tema poluarii Romplumb

  Actiuni de protest impotriva poluarii facute de catre cei de la Romplumb. Piata Revolutiei din municipiul resedinta de judet va fi astazi, 2 mai, locul de desfasurare a unor actiuni de protest a caror tinta principala sunt cei de la societatea Romplumb.

  Baimarenii sunt chemati la aceasta actiune, care va debuta la ora 17.00, pentru a afla o serie de detalii despre aceasta societate, informarea urmand a fi facuta de catre deputatul Gheorghe Zoicas.

  Potrivit declaratiilor facute, pentru citynews.ro, de catre deputatul mai sus amintit, actiunea de astazi se vrea a fi un prim semnal de alarma pentru cei abilitati pentru respectarea legii.

  UPDATE: Ceea ce s-a vrut fi o dezbatere publica cu cetatenii Baii Mari pe tema poluarii Romplumb s-a transformat intr-un spectacol presarat cu pasaje muzicale care nu aveau nici in clin, nici in maneca cu poluarea.

  Baimarenii, desi putini la numar, dovada ca nu s-au aratat foarte interesati de aceasta actiune intiata de deputatul Zoicas, au putut afla diferite amanunte legate de politica dusa de catre cei de la Romplumb, dar si cea legata de statul roman.

  Tot baimarenii au putut asculta diferite pasaje muzicale, dar care nu aveau nicio legatura cu poluarea. Asta desi initial deputatul Gheorghe Zoicas declara ca fanfara prezenta va canta ceva imnuri funerare.

  Oricum, printre altele baimarenii prezenti au putut afla ca Romplumb a primit subventii de la stat in ultimii doi ani de peste 2000 miliarde de lei vechi. Zoicas a tinut sa sublinieze ca el nu vrea moartea pacatosului, ci numai indreptarea lui, adica eliminarea poluarii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.