Directia Silvica Sibiu va taia mai putini brazi iarna aceasta, din cauza crizei economice

Criza financiara afecteaza si afacerile cu brazii de Craciun. Din cauza puterii de cumparare tot mai scazute a oamenilor, Directia Silvica Sibiu a hotarat sa scada numarul brazilor ce vor fi taiati in acesta iarna. Sibiu-brazi

Criza financiara afecteaza si afacerile cu brazii de Craciun. Din cauza puterii de cumparare tot mai scazute a oamenilor, Directia Silvica Sibiu a hotarat sa scada numarul brazilor ce vor fi taiati in acesta iarna.

Daca anul trecut numarul brazilor propusi pentru taiere se ridica la 17.000, in aceasta iarna numarul nu va fi mai mare de 13.500.

Tot din cauza crizei economice, directia silvica a hotarat sa mentina preturile de vanzare de acum un an. Un pom cu inaltimea de pana la 1,3 metri va costa 25 de Lei, unul de 2 metri 30 de lei, iar un brad de 3 metri va ajunge la 36 de lei. Brazii mai mari de 3 metri costa intre 500 si 1.000 de lei.

“Punctul de desfacere al pomilor de Craciun pentru cei din Sibiu este piata din Vasile Aron. Preturile sunt aproximativ aceleasi cu cele de anul trecut”, a declarat Marius Ureche, purtatorul de cuvant al Directiei Silvice Sibiu.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,173FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente