DJ-ul George Vintila si-a donat parul pentru dezastrul ecologic din Golful Mexic

0
686

George Vintila, DJ la Pro FM, a renuntat la cozile rasta pentru a le dona unei asociatii americane care incearca sa stopeze efectele dezastrului ecologic din Golful Mexic.donat parul

„Am gasit toate informatiile pe site-ul asociatiei matteroftrust.org, o organizatie caritabila din San Francisco care se ocupa de colectarea parului de la peste 300.000 de frizerii din SUA si distribuirea lui sub diverse forme in zonele afectate. Ei m-au directionat si mi-au oferit o adresa la care imi pot trimite cozile rasta. Stiu ca 500 de grame de par poate absorbi pana la patru litri de petrol. In fiecare zi, in Golful Mexic se scurg 800.000 de litri de petrol. Este o solutie rudimentara, dar pana acum e cam singura eficienta”, a declarat DJ-ul Pro FM.

George Vintila a povestit ca intentiona de ceva vreme sa scape de cozi, dar nu gasea un motiv destul de bun. „Aveam dreadsii de mai bine de 4 ani si treaba devenise destul de dificila. Era complicat sa practic anumite sporturi, vara e ingrozitor de cald si, nu in ultimul rand, nu prea mai gaseam casti la o dimensiune potrivita. Cand am vazut ca parul meu poate folosi la ceva, mi-am zis ca e cel mai bun moment sa revin la …zero”, a spus Vintila.

Sursa: Gandul Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.