Doi bebelusi au fost sfasiati de o vulpe in timp ce dormeau

Caz teribil in Marea Britanie. Doua fetitie gemene de numai noua luni au fost sfasiate de o vulpe, in timp ce dormeau. Animalul a intrat in locuinta din Londra si a urcat la primul etaj, acolo unde copiii dormeau in patuturile lor. Autoritatile cred ca vulpea a intrat in casa printr-o usa lasata deschisa de parintii celor doua micute.vulpe

Una dintre fetite a suferit rani grave la ochi, iar sora ei a avut nevoie de o interventie chirurgicala la unul dintre brate, informeaza Daily Mail.

Incidentul, care a avut loc duminica, nu este unul izolat, sustin vecinii britanicilor implicati in acest caz. „Vulpile au devenit a reala problema pentru noi. Chiar saptamana trecuta, o vulpe a intrat in casa mea, in timp ce ma uitam la televizor, dar am reusit sa o alung”, a declarat unul dintre vecini.

Desi fetitele au suferit rani grave, starea lor este acum stabila, au declarat medicii britanici. Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz si au pus mai multe capcane in zona pentru a captura animalul.

Sursa: Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *