Doina Pana:implementarea unui sistem de supraveghere a traseului lemnului ar putea reduce hotia

 ECONOMIE » NEWS Doina Pana:implementarea unui sistem de supraveghere a traseului lemnului ar putea reduce hotia
ECONOMIE » NEWS Doina Pana:implementarea unui sistem de supraveghere a traseului lemnului ar putea reduce hotia

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana considera ca implementarea unui sistem de supraveghere a traseului lemnului ar putea reduce hotia din domeniu cu 70%.

Implementarea unui sistem de supraveghere a traseului lemnului ar putea reduce hotia cu 70%, a declarat, sambata, ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, la Congresul National al Proprietarilor de Paduri si Pasuni din Romania, informeaza Agerpres.

Ministrul Doina Pana nu a dorit sa ofere detalii tehnice despre sistemul de supraveghere, dar a spus ca acesta va permite urmarirea in timp real a traseului materiei lemnoase, din padure si pana la depozit. De asemenea, ministrul a explicat ca implementarea acestuia va fi aprobata prin intermediul unei hotarari de guvern.

Federatia Proprietarilor de Paduri si Pasuni din Romania, Nostra Silva, a organizat, sambata, Congresul National al Proprietarilor de Paduri si Pasuni din Romania. Evenimentul s-a desfasurat Palatul Patriarhiei, Aula Magna ‘Teoctist Patriarhul’.

Manifestarea este urmata de un mars de protest ‘Salvati padurile Romaniei!’ pe traseul Dealul Mitropoliei – Piata Unirii – Bulevardul I.C. Bratianu – Piata Universitatii

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,212FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente