Domeniul de la Balc va fi scos la licitatie in 21 iulie

Ministerul Agriculturii a anuntat ca au fost acceptate patru asociatii de vanatoare pentru a participa la licitatia cu strigare din data de 21 iulie pentru atribuirea dreptului de gestionare a faunei cinegetice de la Balc, la care omul de afaceri Ion Tiriac a renuntat in urma cu ceva timp.
vanatoare
Cele patru asociatii de vanatoare care si-au depus dosarele si au fost admise pentru licitatie sunt AV Valea lui Liman Faget, AV Waidmannsheil, AVPS Artemis si Asociatia Clubul Romsilva Sf. Gheorghe.

De asemenea, in aceeasi zi vor mai fi licitate 20 de fonduri, iar alte 20 de fonduri vor fi scoase la licitatie in data de 22 iulie.

Consilierul in cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltare Rurala (MAPDR), Ilie Mihalache, declara recent pentru NewsIn ca fondul de vanatoare de la Balc, la care omul de afaceri Ion Tiriac a renuntat, va fi scos la licitatie la jumatatea lunii iulie, dupa ce nicio asociatie de proprietari nu a facut solicitare pentru atribuirea directa.

Reprezentantul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a explicat ca din cele 44 de fonduri de vanatoare pentru care ministerul a initiat procedurile de atribuire directa in data de 21 mai, doar trei au fost atribuite asociatiilor de proprietari.

In ultimii ani, omul de afaceri Ion Tiriac a organizat pe domeniul de la Balc partide de vanatoare la care au fost invitati importanti oameni de afaceri europeni.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente