E anotimpul verde, e Verde pentru Biciclete. Iesi si tu in strada!

0
359
E anotimpul verde, e Verde pentru Biciclete. Ieși și tu în stradă!
E anotimpul verde, e Verde pentru Biciclete. Iesi si tu in strada!

A venit momentul sa umplem din nou strazile Timisoarei. Lasa-ti grijile acasa in 22 aprilie si vino pe doua roti alaturi de noi, sa redescoperim primavara si bucuria de a pedala in orasul de pe Bega!

Te asteptam pe Platforma Timco (Intersectia Str. Gheorghe Lazar – Calea Circumvalatiunii) la Casa Verde pentru Biciclete incepand cu ora 10:00. Vom strabate orasul dupa cum urmeaza: Calea Circumvalatiunii – Bulevardul Republicii – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 16 Decembrie – Bulevardul Constantin Brancoveanu – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Mihai Viteazul – Bulevardul Victor Babes – Strada Cluj – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Piata Badea Cartan – Bulevardul Take Ionescu – Strada Popa Sapca – Parcarea Iulius Mall – Calea Circumvalatiunii – Strada Gheorghe Lazar – Piata Marasti – Piata Unirii.

Nu uita sa aduci fluiere, claxoane sau alte instrumente prin care sa ne facem auziti. Sa ne reamintim ca Timisoara este orasul bicicletelor!

Pedalarea de Primavara da startul evenimentelor marca “Verde pentru Biciclete” desfasurate in sezonul cald. Pedalam impreuna pentru un stil de viata mai sanatos, pentru egalitate in trafic si pentru un oras mai putin poluat.

Te asteptam cu drag!
Echipa “Verde pentru Biciclete”
www.pedaleaza.ro
http://www.facebook.com/verdepentrubiciclete

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.