Eco Club da plasa la mall

  0
  397

  Eco Club Timisoara da plase timp de trei zile, la mall.
  pungi
  De maine, pana sambata, in incinta Iulius Mall desfasoara campania „Lucruri mici cu impact mare”: mai exact invita populatia Timisoarei sa faca troc ecologic: oricine vine al mall si renunta de bunavoie la plasa din plastic din dotare primeste o sacosa din material textil, plus know-how si accesorii cu care, pe loc, sa si-o decoreze dupa bunul plac.

  Scopul acestui eveniment este de a incuraja oamenii sa foloseasca sacose din material textil pentru cumparaturile zilnice. Mai mult, in primele doua zile, ecologistii deschid „Atelierul de Reciclare-Reutilizare”, si vor confectiona obiecte neconventionale din peturi, dopuri, hartie, carton, etc.

  Vineri, Eco Club Timisoara, in parteneriat cu Primaria Timisoara, organizeaza cea mai mare Zi de Ecologizare a orasului. Toti cetatenii cu spirit civic sunt invitati sa imbrace un tricou verde si sa se alature echipei care va curata zona in care locuiesc. Zonele care vor fi ecologizate sunt : Zona Unirii, Zona Soarelui, Padurea Verde, Zona Lipovei, Zona Canal Bega si Zona Complex Studentesc.

  Concomitent cu actiunea de ecologizare, in Piata Operei vor fi amplasate ateliere de creatie a caror materie prima o vor constitui materialele reciclabile.

  Sursa: Evenimentul Zilei

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.