ECO-SAL Medias amplaseaza puncte mobile de colectare a deseurilor periculoase, baterii si uleiuri

ECO-SAL Medias amplaseaza puncte mobile de colectare a deseurilor periculoase, baterii si uleiuri

ECO-SAL Medias amplaseaza, saptamana aceasta, puncte mobile de colectare a deseurilor periculoase, in cartierele cu blocuri, iar in saptamana urmatoare, in cele cu case. Din lista cu deseuri periculoase fac parte bateriile, uleiurile uzate, detergentii si recipientii acestora, pesticidele, insecticidele, deseurile electrice si electronice, spray-urile, si toate celelalte produse care pe eticheta au insemnele: periculos pentru mediu, iritant, coroziv, inflamabil, toxic, oxidant, exploziv.

„Este important ca aceste deseuri sa fie depozitate in locuri special amenajate, deoarece prin degradarea lor pe gropile de gunoi, sau abandonate in natura, ele dauneaza mediului inconjurator si implicit sanatatii fiecaruia dintre noi”, mentioneaza Anca Bara, purtator de cuvant al societatii comerciale respective.

Din acest motiv, ECO-SAL colecteaza deseurile periculoase separat inca din luna mai 2011. Acestea sunt depozitate temporar la Centrul pentru colectarea, prelucrarea si valorificarea deseurilor, apoi predate la reciclatorii autorizati.

De asemenea, la Centrul amintit mai sus, cetatenii pot preda cu titlu gratuit aceste deseuri, de luni pana vineri, intre orele 7 -21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *