EcoAssist ii invita pe bucuresteni sa colecteze selectiv doze din aluminiu

doze.jpgAsociatiile EcoAssist si Alucro organizeaza pe 18 iulie campania Marea Redozare, la care bucurestenii sunt invitati sa opreasca dozele din aluminiu dupa consumarea continutului si sa vina cu cel putin 25 in Parcul Tineretului, pentru a se inscrie la tombola cu premii, a anuntat marti EcoAssist.

“Foarte important de retinut este faptul ca dozele din aluminiu sunt numai cele inscriptionate ALU. Conservele de peste, pateu, bulion, porumb, mazare sau orice alte alimente, inscriptionate ACC sau FE, nu sunt confectionate din aluminiu si nu vor fi primite in cadrul acestui eveniment”, se mai arata in comunicat.

Premiile ce pot fi castigate sunt o camera video, un sistem de navigatie auto si o lada frigorifica plina cu bere si sucuri. Organizatorii evenimentului ii asteapta pe toti cei interesati in Parcul Tineretului, la intrarea dinspre liceul Sincai, intre orele 11:00 – 15:00.

Marea Redozare este primul dintr-o serie de evenimente, pregatite pentru 2009, realizata de cele doua asociatii non-profit. Dozele vor fi ridicate de o firma specializata si introduse in procesul de reciclare.

Campania are drept obiectiv informarea si constientizarea cetatenilor cu privire la utilizarea eficienta a resurselor naturale, aluminiul fiind 100% reciclabil. Prin initiativa organizatorilor se doreste protejarea mediului inconjurator, precum si economisirea resurselor si a energiei.

Sursa: NewsIn

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente