EcoLogica – Cel mai mare targ de energie regenerabila si constructii ecologice din Transilvania

0
444
EcoLogica - Cel mai mare târg de energie regenerabilă şi construcţii ecologice din Transilvania
EcoLogica - Cel mai mare targ de energie regenerabila si constructii ecologice din Transilvania

Targul EcoLogica, editia a 2-a, 10-13 mai 2012, Cluj-Napoca

 

Cel mai mare targ de energie regenerabila si constructii ecologice din Transilvania – EcoLogica – a ajuns la cea de-a doua editie si isi deschide portile in data de 10 mai, in parcarea Centrului Comercial Cora Cluj-Napoca.

Ajuns la a doua editie, Targul EcoLogica isi propune sa prezinte publicului larg o gama variata de echipamente si tehnologii de producere a energiei regenerabile, precum si solutii viabile de construire a unei locuinte ecologice, la cele mai mici costuri dar cu impact mare asupra mediului inconjurator.

La fel ca la prima editie, incurajam participantii sa expuna si sa puna in functiune, in cadrul targului, toate acele echipamente si utilaje care nu pot ajunge in atentia consumatorului final prin alte mijloace: panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, panouri cu infrarosu etc.

Pentru mai multe informatii despre prima editie, precum si modalitatile de inscriere va rugam sa consultati blogul evenimentului: www.cluj-ecologica.blogspot.com.

Targul EcoLogica este un eveniment organizat de Monitorul Events o marca a Monitorul de Cluj, publicatie cu peste 13 ani de activitate pe piata presei clujene, fondatorul proiectului Monitorul Verde.

Targul EcoLogica isi asteapta vizitatorii in perioada 10-13 mai 2012, in parcarea celui mai mare Centru Comercial independent din Cluj-Napoca, Cora Hipermarket!

Eveniment organizat cu sprijinul Hipermarket Cora Cluj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.