Ecologizare amanata

Curatenia generala organizata de ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, pe Lacul Morii s-a soldat cu un semiesec cauzat de lipsa unei barci.
nemirschi
Singura barca disponibila a fost stricata in timpul furtunii de marti seara, astfel ca echipele Apelor Romane nu au putut respecta scenariul unei curatenii generale in zona, programate ieri, cu ocazia Saptamanii Mediului, la care a participat si ministrul Nemirschi.

Potrivit scenariului, circa 400 de copii de la scoli si licee bucurestene ar fi trebuit sa vina pe malul Lacului Morii din Bucuresti pentru ca, impreuna cu angajatii Ministerului Mediului, condusi de ministrul Nicolae Nemirschi, sa adune gunoaiele lasate pe iarba de cei veniti la picnic. Alaturi de acestia, dintr-o barca, o echipa de angajati ai Administratiei Nationale “Apele Romane” ar fi trebuit sa adune sticlele si celelalte gunoaie care pluteau pe apa. Copiii au venit la actiune, insa echipa de la ANAR nu a mai aparut, actiunea de imagine a ministrului Nemirschi soldandu-se cu un semiesec.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,167FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente