Ecologizare la Musetesti

Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala (ARDR), in colaborare cu Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Gorj si cu Scoala Generala Musetesti, precum si cu Asociatia Libera Initiativa si Antreprenoriat Tismana (ALIAT), a desfasurat actiunea “Ai grija de tine, ai grija de natura” in comuna Musetesti, in perioada 8-11 iunie.
ecologizare la musetesti
Cei 80 de elevi participanti au fost invatati care sunt regulile reciclarii selective, iar deseurile adunate in urma acestei campanii vor fi valorificate. Musetesti este primul sat european din judetul Gorj.
La ecologizare au participat si voluntari europeni, care au prezentat un material video despre importanta protectiei mediului inconjurator. Acest material, dar si sceneta prezentata au fost realizate impreuna cu elevii scolii. La final, elevii au primit tricouri purtand inscriptia acestei actiuni. Presedintele ARDR, Antonio Tomoniu, si presedintele ALIAT, Daniel Caprita, au promis ca vor continua seria acestor ecologizari, dar si ca vor sustine proiectele pentru dezvoltarea socio-economica in comuna Musetesti.

Sursa: Gazeta de Sud

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,159FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente