Elevii gorjeni, premianti la Olimpiada de „Protectia Mediului”

Elevii gorjeni, premianti la Olimpiada de „Protectia Mediului”
Elevii gorjeni, premianti la Olimpiada de „Protectia Mediului”

„Saptamana Altfel” a fost o saptamana plina de activitati pentru elevii gorjeni. Daca cei mai multi dintre acestia au avut parte de un program dedicat activitatilor educative extra-curriculare si extrascolare, au fost si elevi care au avut parte de activitati mai putin interactive. Zeci de elevi gorjeni au reprezentant judetul la faza nationala a olimpiadelor scolare, in perioada 1-5 aprilie.

Si de aceasta data, judetul Gorj a fost reprezentat cu mandrie de cei mai buni dintre elevi. Acestia au reusit sa aduca acasa diplome de la fiecare competitie la care au participat.
Fratilescu Ionut, elev in clasa a XI-a in cadrul Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” din Targu Jiu, s-a numarat printre cei care au reusit sa obtina un rezultat foarte bun la faza nationala a olimpiadelor. Acesta a reprezentat institutia de invatamant la care invata la Olimpiada de „Protectia Mediului”, desfasurata saptamana trecuta la Braila, reusind sa obtina punctaj maxim la proba scrisa a competitiei. ,,Elevul a fost foarte bine pregatit la partea teoretica. A fost unul dintre cei mai buni elevi participanti, a primit un premiu special si mentiune I pentru munca depusa la Braila. A reusit sa obtina punctaj maxim la partea teoretica. E un copil foarte bun! Din cei patru copii care ne-au reprezentat la faza nationala a olimpiadelor, trei s-au intors cu mentiune I”, a spus Simona Patrascoiu, directorul adjunct al Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru”.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente