Europa poate inlocui hidrocarburile cu fermele eoliene.

1
459

Societatea pentru Natura si Mediu din Olanda a inaintat recent un plan pentru un super lant de ferme eoliene in Marea Nordului, care poate genera 13,400 terawatt electricitate pe ora.
eoliene
Compania responsabila pentru design, OMA, vede ferme eoliene servind pentru toate cele 7 tari care inconjoara marea ducand la independenta energetica pentru europa. Cantitatea de energie pe care fermele eoliene o vor produce, vor permite Europei sa opreasca importul de hidrocarburi din  Rusia inainte de anul 2050.

Un alt punct important din plan include un banc de pesti in cadrul fermelor eoliene, ceea ce inseamna ca fermele vor creea o bariera protectoare pentru o zona marina. De asemenea proiectul va include un nou institut international pentru energia reinnoita care va supraveghea proiectul si speram ca va oferi o expertiza intregi lumi.

Societatea a spus ca investitia pe termen lung in energia reinnoita, are nevoie de mai multa cointeresare si sunt de acord. Cand oamenii de stinta si designeri vin cu o idee care poate inlocui cu eficacitate importul de hidrocarburi la scara larga, merita sa continuam. Sper ca aceasta idee va trece de faza unui proiect devenind realitate.

Lumea are nevoie de un exemplu de  adevarata independenta energetica .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.