Eveniment: Ora Pamantului

  1
  259

  In acest an, evenimentul global de constientizare si lupta impotriva schimbarilor climatice, Ora Pamantului, va capata o pondere deosebita si in Romania.
  earth-hour
  Earth Hour este cel mai mare eveniment international care atrage atentia asupra incalzirii globale, implicand un miliard de persoane din intreaga lume. Sambata, 28 martie, intre orele 20:30 si 21:30, oameni si institutii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge luminile in 60 de tari si 1.000 de orase. Ca si in alti ani, Romania se va alatura campaniei globale. Noutatea consta in aceea ca „alaturarea” va fi pentru prima data oficiala.

  ORASE PARTICIPANTE
  „Vom stinge luminile in cladiri emblematice din Capitala si din alte cinci orase: Timisoara, Iasi, Brasov, Botosani si Tulcea. Vom organiza un eveniment de strada in Piata Constitutiei. Vom vorbi, prin intermediul ambasadorilor Earth Hour, despre simbolul Earth Hour si despre pericolul schimbarilor climatice si politicile globale de combatere a acestora”, se arata intr-un comunicat remis de organizatorii evenimentului, WWF Programul Dunare-Carpati Romania.

  Sursa: Jurnalul National

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.