Experimentele pe animale ale fabricilor de dulciuri

0
470
Ciocolata ajut? la îmbun?t??irea performan?elor cognitive
Ciocolata ajută la îmbunătăţirea performanţelor cognitive

Tie pofta de ceva dulce? Gandeste-te de doua ori inainte sa sa mananci un baton de ciocolata.
baton de ciocolata
Inainte de a consuma ciocolata trebuie sa aflii ca producatorii Mars.Inc (producatorii de M&M”s, Snickers), dar si cei ale altor dulciuri atat de populare, continua sa faca experiente mortale pe animale, in ciuda faptului ca nici un test nu este cerut prin lege.

Recent, Mars a facut un experiment pe sobolani pentru observarea efectelor ingredientelor ciocolatei asupra vaselor de sange. Cei care au facut experimentul au indopat sobolanii cu ajutorul unui tub de plastic introdus in gat apoi le-au taiat picioarele pentru a le putea expune arterele. Acestea au fost legate pentru a bloca scurgerea de sange. Dupa experiment, animalele au fost ucise.

Mars a mai facut un experiment crud ce consta in hranirea soarecilor cu dulciuri si obligarea acestora sa innoate intr-o piscina cu vopsea si apa. Soarecii trebuiau sa gaseasca o suprafata pe care sa se poata urca sa nu se innece. Dupa acest experiment acestia erau ucisi si disecati.

Un alt experiment intreprins de Mars, a fost acela in care sobolanii au fost indopati cu cacao iar apoi anesteziati cu dioxid de carbon. Sangele acestora a fost colectat cu seringi speciale direct din inima, ceea ce a condus la hemoragii interne si alte complicatii ce au dus in final la moartea animalelor.

Principalul concurent al Mars, Hershey, a asigurat PETA ca nu va face experimente pe animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.