Exportatorii de lemn din regiunea Cernauti, anchetati de procurori

Exportatorii de lemn din regiunea Cernauti, anchetati de procurori
Exportatorii de lemn din regiunea Cernauti, anchetati de procurori

Procurorii din regiunea Cernauti au inceput verificari ale exportatorilor de lemn din zona fiind deja incepute trei proceduri penale.

Urmarirea penala a inceput in cazul unor verificarilor privind modul in care se respecta legislatia de mediu unele intreprinderi care practica pe scara larga comertul cu ridicata si exportul de lemn, dupa ce s-au constatat numeroase incalcari ale legii, fiind incepute trei proceduri penale privind falsuri in inscrisuri.

Potrivit serviciului de presa al Biroului Procuraturii din regiunea Cernauti, procurorii au stabilit ca un intreprinzator a falsificat note de insotire a marfii si a obtinut in mod ilegal certificat de origine pentru operatiuni de export pentru lemn si cherestea.

In acest fel, un antreprenor a profitat pentru a face export ilegal de lemn, fapte similare fiind constatate si in alte doua cazuri.

Mai mult, Biroul procurorului regional a inceput verificarea legalitatii acordurilor incheiate de mai multe intreprinderi de stat straine pentru a exporta cherestea si in strainatate. Evaluarea juridica a unor astfel de acorduri va fi finalizata in scurt timp, urmand sa fie transmisa instantelor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente