Expozitiile de produse naturiste atrag tot mai multi timisoreni

0
366

Cine e interesat de alimentatia naturista, de fructe, legume sau miere produse dupa metode ecologice atunci cu siguranta va fi interesat de Expo Bio – Brumar.

Evenimentul promotional organizat de societatea STAR EXPO Timisoara, impreuna cu Iulius Mall, are loc in perioada 4 – 7 noiembrie 2010 la etajul al doilea al principalului centru comercial din Timisoara. La eveniment sunt prezenti producatori si distribuitori de produse ecologice din intreaga tara. Este a treia expozitie organizata in acest an cu aceeasi tematica, justificata prin succesul celor anterioare si la solicitarea unui numar important atat de expozanti cat si a consumatorilor de asemenea produse si servicii.

Sunt expuse produse din cele mai diverse domenii, cosmetice, de ingrijire personala, de curatenie, sau de suplimente nutritive si terminand cu cele alimentare, gospodaresti, de imbracaminte sau pentru mediu ambiental, fara aditivi sau alte substante chimice, de sinteza si nemodificate genetic.
Printre vedetele evenimentului se numara si celebra zacusca, bineinteles produsa in sistem ecologic.

Mai multi producatori ofera miere de albine, fructe si alte asemenea alimente. Sunt prezente si standurile a cativa furnizori de servicii medicale dupa tehnici alternative. Expozitia este cu vanzare si este deschisa dupa un program extins, acelas cu cel al mall-ului: 10 – 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.