Hagi a premiat clientii E.ON care folosesc facturile electronice

  0
  425
  Industria energetică şi sursele de energie durabilă şi sustenabilă
  Hagi a premiat clientii E.ON care folosesc facturile electronice
  Hagi a premiat clientii E.ON care folosesc facturile electronice

  Fostul mare international roman Gheorghe Hagi a premiat castigatorii campaniei „Drept la tinta” lansate de E. ON Energie Romania pentru a incuraja consumatorii sa opteze pentru facuturi electronice. In schimbul implicarii in acest proiect, a obtinut sustinere financiara a chetuielilor Academiei de Fotbal Gh. Hagi, pe trei ani de zile, de catre compania germana.

  Dan Morari, Director General al E.ON Energie Romania a explicat ca respectiva campanie, „Drept la tinta” lansata de E.ON in perioada 1 martie – 31 mai a avut trecere la abonatii companiei si ca s-a soldat cu aproximativ 50.000 de conturi create pe platforma E.ON Myline. „Factura electronica este mult mai accesibila, clientii primesc servicii personalizate si, faptul ca se renunta la factura pe hartie, reusim sa salvam si cativa copaci”, a mentionat oficialul.

  30 dintre abonatii E.ON din mai multe judete din tara care au optat pentru factura electronica, alesi prin tragere la sorti, au fost premiati cu masini de spalat sau frigidere de fostul international Gheorghe Hagi. Aceasta, ca urmare a unui parteneriat cu aceasta companie care s-a angajat sa sustina financiar Academia de Fotbal Gh. Hagi. „Suma este confidentiala”, a declarat, ieri, oficialul dupa festivitatea de premiere care a avut loc la Cluj-Napoca.
  Potrivit E.ON, clientii care au optat pentru factura electronica sunt notificati prin e-mail si pot astfel intra in posesia facturii in cel mai scurt timp de la momentul emiterii. Numarul conturilor active inregistrate pe E.ON Myline a ajuns in prezent la circa 150.000.

  „Cei care care doresc sa aleaga acest serviciu pot primi facturile electronice de gaze naturale in baza unei optiuni exprimate pe portalul E.ON Myline, care poate fi accesat prin crearea unui cont client pe pagina www.myline-eon.ro”, au mai informat reprezentantii E. ON Gaz.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.