Festival ecologic in Retezat

  0
  383

  „Platoul soarelui”, situat la 900 de metri altitudine, langa satul hunedorean Clopotiva, va gazdui vineri si sambata prima editie a festivalului pe teme ecologice „No traces”.
  festival ecologic in retezat
  Vineri si sambata vor avea loc concertele trupelor Aquasky, Blanoz, Brum Conspiracy, Psyon, Pryus & Krueger, Sick as A Dog, Dj Vasile, Mesmer, Unu”, D-Laid, plus un live-act surpriza format din Blanilla & D-Fact, Bumbapa si Melak.
  Participantii vor putea urmari concursuri si demonstratii de skateboarding, mountainboarding, ATV, circ, paintball si diferite proiectii pe teme ecologice.

  Sloganul primei editii a festivalului este „No traces”, iar organizatorii spun ca in urma festivalului natura nu va avea de suferit. In acest sens au stabilit si o serie de reguli stricte. De exemplu, plimbarile cu motociclete, ATV-uri sau autoturisme organizate pe rutele care intra in Parcul National Retezat se vor face doar pe portiunile cu asfalt ale drumurilor.

  Ziua de duminica va fi rezervata pentru vizite la principalele obiective turistice ale zonei: Sarmizegetusa – Ulpia Traiana, Biserica Densus, Cetatea Colt, Manastirea Colt si Parcul National Retezat.
  Participantii la festival sunt sfatuiti de organizatori sa aibe la ei haine groase, saci de dormit de iarna si incaltaminte calduroasa pentru ca, in aceasta perioada, in zona Retezatului este inca foarte frig noaptea.

  Sursa: Evenimentul Zilei

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.