“Festivalul Porumbului” la Domanesti

"Festivalul Porumbului" la Domanesti

“Festivalul Porumbului” de la Domanesti a ajuns la cea de a treia editie si este organizat de Asociatia Comunitara “Crasna”, in colaborare cu Primaria Moftin.

Dupa cum am aflat de la Cornel Achim, viceprimarul comunei si locuitor al satului Domanesti, duminica, 5 iunie, in jurul orei 10 se va da startul concursului de arta culinara.
Dornici de a-si dovedi maiestria de bucatari de ocazie deosebit de buni, in competitie s-au inscris: doua echipe din Csenger, cate una din Csengerujfalu, Ura, Okoritofultos, Porcsalma, Nagyecsed si Opalyi – toate din Ungaria, alaturi de echipe din Doba, Capleni, Sanislau, Tiream, Sauca, Casa Creatiei si nu in ultimul rand Moftin, alaturi de Asociatia Comunitara “Crasna” Domanesti. Regulamentul concursului prevede ca obligativitate ca echipele sa prezinte cel putin un preparat care sa aiba la baza porumb.
In vreme ce concurentii se vor preocupa de a-si dovedi maiestria, in jurul orei 12, pe scena amplasata pe baza sportiva din Domanesti va incepe evolutia formatiilor artistice din localitate, din judet si din Ungaria. Se sconteaza pe o participare de peste 1300 de spectatori pe parcursul zilei.

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,334FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente