Foci ucise cu bestialitate!

2
384

Un grup de activisti pentru drepturile animalelor din Canada a dat publicitatii imagini de-a dreptul socante, cu modul in care sunt vanate focile in aceasta tara.

Luni s-a deschis oficial sezonul de vanatoare in Canada. Imaginile au fost surprinse pe Coasta de Est si in ele putem lesne observa primitivismul cu care animalele sunt prinse si apoi ucise cu sange rece.

Bietele vietati sunt fugarite, casapite apoi cu harponul si tarate zeci de metri pana la vapor. Sangele cald ce curge din ranile proaspete traseaza sinistra urma a macelului. De prisos sa mentionam ca actele de cruzime in timpul vanatorii sunt pedepsite de legea canadiana sau ca prinderea puilor este interzisa.

Nici vorba de vanatoare umana, daca mai poate fi vorba despre asa ceva. Asa intelegem, poate, de ce autoritatile europene au insistat pentru asomarea porcilor prin impuscare.

Totul pentru ca o halca de carne „exotica” sa ajunga pe farfuria unui consumator hulpav. Numai catre Uniunea Europeana s-au exportat de aici produse din foca, valorand circa 5,5 milioane de dolari americani.

Organizatia International Fund for Animal Welfare, care monitorizeaza in fiecare an aceasta activitate, sustine ca in numai doua zile au fost nimicite peste 17.000 de foci.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.