Formare profesionala in domeniul protectiei mediului

  0
  335
  Tehnologii performante dedicate medicinei umane si protectiei mediului
  Formare profesionala in domeniul protectiei mediului
  Formare profesionala in domeniul protectiei mediului

  Timisoara – Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis din Bd. Eroilor de Tisa nr.22 gazduieste, in data de 30 ianuarie 2013, cu incepere de la ora 10, in Sala Timis, un workshop organizat in cadrul Proiectului „Cresterea competentelor intreprinderilor si angajatilor in perspectiva dezvoltarii durabile”, finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
  Proiectul este derulat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Mediului in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Asociatia Otus pentru Protectia Mediului si Universitatea POLITEHNICA Bucuresti.

  Prin participarea la acest workshop, managerii si angajatii intreprinderilor vor avea posibilitatea sa beneficieze de formare profesionala gratuita la locul de munca, adaptata specificului activitatii si impactului ecologic asociat, de indrumare tehnica de specialitate pentru elaborarea de strategii tehnologice personalizate de control a poluarii.
  In urma participarii la cursurile de formare profesionala organizate in cadrul proiectului, participantilor li se vor elibera diplome de absolvire, precum si subventii de participare.

  Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 de luni si va permite imbunatatirea competentelor personalului de management si de executie, prin formarea profesionala de specialitate a 104 manageri si 1760 de angajati din 24 de intreprinderi selectate din patru regiuni de dezvoltare ale Romaniei (Nord-Vest, Nord-Est, Centru, Vest), in vederea formarii competentelor necesare pentru respectarea reglementarilor UE in domeniul protectiei mediului si dezvoltarii durabile.
  Proiectul are ca scop sprijinirea intreprinderilor pentru cresterea competentelor privind asigurarea protectiei mediului si asistarea acestora in efortul pentru promovarea adaptabilitatii in procesul de adoptare de tehnologii avansate in ceea ce priveste identificarea si eliminarea surselor de poluare.
  Participarea la eveniment este gratuita.
  Informatii suplimentare la tel. 0374 160 944, 0256 490 771, e-mail: [email protected], Laura Barbu – consultant cameral DRE.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.