Exista o corelatie izbitoare intre lipsa de hrana cruda si formarea cancerului.
Prin aceasta lipsa, deci prin lipsa enzimelor, divizarea celulelor – dupa cum am mai spus – sufera si ea, pentru ca nu mai poate fi corect dirijata.
Astfel, iau fiinta asa-numitele celule false, care degenereaza in excrescente care duc la formarea de abcese, cancere, tumori si miome.
[…] Exista anumite popoare primitive, care aproape ca nu cunosc cancerul si alte boli de nutritie. Un astfel de popor era tribul Hunza, dintr-o vale foarte izolata a muntilor Himalaya. Acolo nu se stia nimic despre fabrici de produse alimentare, de igrasaminte artificiale si chimicale. Laptele, ca si majoritatea alimentelor, era consumat in stare cruda. Din pacate, in acea vale linistita din Hunza, s-a construit o strada. Asa a inceput si acolo civilizatia. Zaharul alb, sarea de bucatarie si altele asemanatoare si-au facut intrarea acolo si submineaza sanatatea acestui popor.
Viitoarele mame care se hranesc cu cruditati, au nasteri mai usoare.
Acum se staruie chiar la indepartarea insemnelor „bio” si „cultivat biologic”; cu alte cuvinte, sa se faca totul pentru a face imposibila aparitia pe piata a agriculturii biologice.